Hotstone Massage

hotstone
Hotstone is een unieke ervaring door de warmte en de druk van de stenen. Hotstone is precies wat de naam zegt; masseren met warme stenen van rond de 45 graden. Deze massage wordt uitgevoerd met zogenaamde Hotstone’s.Dit zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in de rivierbeding hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen.
De indianen zeggen dan ook dat ze gevormd zijn door 4 elementen: aarde, wind, water en vuur. Door de vulkanische oorsprong van iedere steen, hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden.
De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend en zij hebben een sterke magnetische kracht die een nieuwe energie geeft aan uw lichaam.

Kortom de Artiscent Hotstone Massage behandeling is een unieke ontspannende ervaring die u een keer geprobeerd moet hebben bij Artiscent Wellness.

De duur van de Artiscent Hotstone Massage en de prijzen zijn:
Ca. 25 minuten á € 50,-
Ca. 60 minuten á € 70,-
Ca. 90 minuten á € 95,-

Wilt u met u een Duo Hotstone Massage, dan zijn de Duo prijzen:
Ca. 30 minuten. Prijs € 90,-
Ca. 60 minuten. Prijs € 130,-
Ca. 90 minuten. Prijs € 180,-


Je spieren even lekker los laten masseren doormiddel van een 30 minuten durende  Ontspanningsmassage en deze vervolgens te vervolgen met een 30 minuten durende Hotstone massage. De warmte van de hotstones dringen diep door in uw lichaam en zullen je spieren totaal doen ontspannen, dit moet je een keer ervaren hebben hoe fijn en geweldig dit is.


Bij Artiscent Wellness bieden wij uw de volgende Lichaam Spa en Massage Behandelingen aan: