Voet Spa Combinatie Massage

Voet_Spa_Combinatie_Massage_in_Alkmaar_bij_Artiscent_Wellness_Kanaalkade_48_Alkmaar

Artiscent Wellness Kanaalkade 48 Alkmaar
Klik hier en bel voor een afspraak 072-2200422

De Artiscent Voet Spa Combinatie Massage is zeer geschikt voor vermoeide voeten, het maakt de voeten weer fris,zacht, glad en gezond.
De Voet Spa Combinatie massage behandeling is geen pedicure behandeling zou u, er wel een pedicure bij willen dan kan dat en boekt u die erbij.

De Artiscent Voet Spa Combinatie Massage bestaat o.a. uit de volgende stappen:

  • Artiscent Voet Scrub.
  • Artiscent Voet Masker.
  • Artiscent Lotion.
  • Artiscent Voet Massage

De Artiscent Voet Spa Combinatie Massage duurt Ca. 60 minuten. Prijs € 60,-

Wilt u met u een Duo Artiscent Voet Spa Combinatie Massage, dan is de Duo prijs:
Ca. 60 minuten. Prijs € 110,-

Bij deze behandeling krijgt u een gratis Artiscent Handmassage


Uw voeten hebben een belangrijke functie, u staat er de hele dag op, het zijn de wortels van uw lichaam. Daarom is het extra belangenrijk om uw voeten in het zonnetje te zetten, met een Voet Spa Combinatie Massage behandeling.

Uw voeten worden goed onderhanden genomen terwijl u lekker ligt te ontspannen. U zult met goed verzorgde, frisse, zachte, gladde, gezonde en ontspannen voeten weer naar buiten gaan.

De Voet Spa Combinatie massage behandeling is geen pedicure behandeling zou u, er wel een pedicure bij willen dan kan dat die combinatie tip hier onder.


COMBINATIE TIP

Pedicure Compleet + Voet Spa Combinatie Massage

± 120 Minuten voor € 110,-

Uw voeten hebben een belangrijke functie, u staat er de hele dag op, het zijn de wortels van uw lichaam. Daarom is het extra belangenrijk om uw voeten in het zonnetje te zetten, met een pedicure en een Voet Spa Combinatie Massage behandeling.

Uw voeten worden goed onderhanden genomen terwijl u lekker ligt te ontspannen. U zult met goed verzorgde, frisse, zachte, gladde, gezonde en ontspannen voeten weer naar buiten gaan.


Bij Artiscent Wellness bieden wij u de volgende Pedicure en Voet Spa behandelingen aan: