Kruidenstempel Massage

Kruidenstempel_Massage_in_Alkmaar_bij_Artiscent_Wellness_Kanaalkade_48_Alkmaar_072-2200422

Artiscent Wellness Kanaalkade 48 Alkmaar
Klik hier en bel voor een afspraak 072-2200422

In Thailand is de kruidenmassage een oeroude traditionele behandeling. De katoenen bundels met kruidenmixen waren ooit een geheim van de vroegere geneeskundigen. De kruiden stempels worden al ongeveer 300 jaar gebruikt in Thailand. Vroeger werden deze met name voor de terugkerende soldaten in tijd van oorlog gebruikt. Het was goed tegen oververmoeidheid, vervuiling in het lichaam, pijn, reumatische pijnen, stress en het stimuleert de bloedsomloop. Het geeft een weldadig gevoel van totale rust en ontspanning.
Tot voor kort konden deze stempels alleen in Thailand verkregen worden, bij geneeswijzers en de Thaise massageschool in Bangkok. De kruidenstempels van artiscent zijn speciaal samen gesteld met Thaise kruiden, die goedgekeurd zijn door de Thaise Ministerie van Gezondheid.
De aangename geur van natuurlijke kruiden zal uw vermoeide spieren en uw hele lichaam doen ontspannen. De warmte zal uw poriën open en deze ontgiften. In combinatie met een massage, zal het de spieren en lichaam ontspannen, tevens zal het de bloed- en lymfecirculatie stimuleren.

De duur van de Artiscent Kruidenstempel Massage en de prijzen zijn:
Ca. 30 minuten. Prijs € 50,-
Ca. 60 minuten. Prijs € 70,-
Ca. 90 minuten. Prijs € 95,-

Wilt u met u een Duo Kruidenstempel Massage, dan zijn de Duo prijzen:
Ca. 30 minuten. Prijs € 90,-
Ca. 60 minuten. Prijs € 130,-
Ca. 90 minuten. Prijs € 180,-


Bij Artiscent Wellness bieden wij uw de volgende Lichaam Spa en Massage Behandelingen aan: